First Certificate in English

 El First Certificate in English de Cambridge està internacionalment reconegut per milers d’empreses com a qualificació en anglès intermedi alt (nivell B2 en el Marc Comú Europeu de Referència).

En estudiar i passar el FCE moltes portes s’obren a la formació internacional, podent optar a una gran varietat d’oportunitats d’ocupació, ajudant-te a ser més competitiu en el teu lloc de treball o fins i tot per treballar en un entorn en anglès o país de parla anglesa.

El First Certificate in English és per a estudiants amb uns coneixements d’anglès suficients com per desenvolupar-se en situacions quotidianes, incloent-hi feina, estudi o relacions socials. Passar el FCE indica que l’alumne pot desenvolupar una varietat de tasques en el seu lloc del treball. Els candidats més avançats del curs FCE poden treballar comunicacions escrites més difícils així com parlar per telèfon i entendre diferents accents. El seu anglès és prou bo per seguir certs llibres de text i articles, amb un ampli vocabulari, i poden aplicar correctament registres i estils en diferents situacions.

A més de ser una gran evidència del teu nivell d’anglès en les situacions esmentades, el curs de preparació al FCE és una preparació útil per a aquells estudiants que pensen a obtenir una titulació superior com el Certificate in Advanced English (CAE) o el Certificate of Proficiency in English (CPE)