Alemany

Dilluns i Divendres a la tarda

Informa't de nivells i horaris

info@new-horizons.es

93 865 35 21

 

Avui dia saber o aprendre alemany ja no és un plus, és per a molts un bitllet de viatge al futur. Fa temps, saber alemany era una cosa especial, un nou repte per a tots aquells que havien aconseguit un nivell alt d’anglès. Aquesta situació ha canviat totalment, l’exigència de tenir un nivell alt d’anglès segueix vigent però la motivació d’intentar dominar l’alemany ha augmentat. Es tracta d’aprendre a contra rellotge per arribar, en un període de temps més breu, a un nivell prou alt per defensar-se en les situacions més imprevisibles i per poder accedir a les ofertes de feina que ofereix el mercat laboral alemany. Incloent formació professional.

L’Alemany és un idioma policèntric amb tres centres principals: Alemanya, Àustria i Suïssa.

Al món hi ha aproximadament 100 milions de persones amb alemany com llengua materna, el que comporta que sigui la llengua més parlada de la Unió Europea. Es considera que hi ha 150 milions de persones que parlen en alemany en un total de 38 països al mon. Demés, és la llengua estrangera més utilitzada al Centre i Est d'Europa i un dels idiomes més traduïts i ensenyats del món.

Segon les últimes enquestes realitzades sobre les raons que porten a tantes persones a estudiar alemany, els estudiants enuncien les següents: Saber alemany permet viatjar i accedir a nombroses i diferents cultures. També obre les portes al comerç amb molts països. De fet, Alemanya és el primer país exportador del món. Saber alemany permet gaudir i conèixer millor àmbits com la literatura, la filosofia, la música, la lingüística, la història, la equitació, el cinema, la investigació, etc. Poder comunicar-se en alemany permet trobar una bona feina i millorar les oportunitats professionals en tots els àmbits. Per tant, és primordial estudiar alemany en centres especialitzats amb la filosofia de treballar en grups reduïts que afavoreixen la participació activa de tots els alumnes en un context d'immersió lingüística. 

 

Així que animeu-vos i apunteu-vos-hi!!!