Metodologia de New HorizonsA New Horizons ensenyem l'anglès d'una forma natural. Aprofitant l'experiència i els estudis dels mètodes més innovadors en l'aprenentatge d'idiomes dels nostres professors, la nostra metodologia és : viva, pràctica, activa, personalitzada i oberta. No volem caure en els tòpics de sempre: classes avorrides , estudiants que es cansen i passar anys aprenent anglès.

El que pretenem és partir d'un vocabulari i unes expressions fetes (determinades segons el nivell) l'alumne les vagi entenent, perfeccionant i interioritzant, anar introduint la gramàtica anglesa i treballant-la amb exercicis orals per passar després a la part escrita.

Utilitzarem diferents materials a part del llibre, que serà la part que marcarà la programació central perque l'alumne es centri i tingui un eix de referència, però que vegi l'anglès com a llengua per expressar-se en diferents contexts i situacions, alhora que s'acostumi en diferents accents i expressions col·loquials o professionals segons el nivell i la necessitat, no només com a conjunt de normes i regles.

En totes les classes no es farà cap traducció, es parlarà únicament en anglès.