Serveis que ofereix New Horizons

 

A New Horizons sabem com d’important és expressar-se amb claredat. Per això comptem amb més de vint i cinc anys de trajectòria ajudant un gran nombre de particulars i empreses a millorar la seva imatge a través de traduccions, interpretacions i correccions ben fetes.

 

Traducció

 

Un document ben traduït no només causa una bona impressió a clients actuals i potencials, sinó que a més els permet la comunicació fluida i sense malentesos. Escollint New Horizons poden assegurar-li una traducció d’alta qualitat que cuida tots els detalls.

 

Traducció Jurada

 

 

La traducció jurada és la traducció oficial de títols, documents, certificats i altres que requereixen una validesa legal.
 La necessitat de realitzar aquest tipus de traducció sorgeix a partir de les exigències de determinades autoritats (ministeris, jutjats, institucions acadèmiques) de consignar una còpia fidel d'un determinat document original; o bé de la necessitat d'avalar, en la llengua d'arribada, la informació continguda en el text original. Les traduccions jurades degudament realitzades es converteixen en documents públics una vegada han estat consignats el segell i la signatura de l'intèrpret jurat, cosa que et podem realizar a New Horizons.

 

 

Interpretació

 

New Horizons proporciona intèrprets que compten ja amb una llarga trajectòria dins l’ambit de la comunicació.

 

 

Per a mes iniformació posat en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari.